Ingredience
Korpus
- 3 plátky celozrnný toustový chléb
 - 50 g máslo
 - 2 stroužky česnek
 Náplň
- 600 g čerstvý sýr typu žervé
 - 100 ml bílé víno
 - 100 ml šlehačka
 - 30 g červený tvrdý sýr s červeným pestem
 - 6 lžic agar
 - hrst čerstvá bazalka
 - chilli vločky
 - sůl
 A ještě
- pažitka
 - barevná cherry rajčátka
 - pistácie
 - na vymazání formy olej
 
Postup přípravy
Příprava krok za krokem
1 Hotovo  | Začneme tím, že v toustovači opečeme plátky chleba. Pak jej natrháme do sekáčku a rozsekáme. V malém kastrolku rozehřejeme máslo a prolisujeme do něj česnek. Chvilku společně orestujeme a přidáme k podrcenému chlebu. Promícháme a natlačíme na dno, olejem vymazené, formy.  | 
2 Hotovo  | Víno smícháme s půl deckou vody a agarem. Necháme chvilku máčet a pak na mírné teplotě přivedeme k varu. Povaříme 5 minut. Mezitím v misce smícháme sýr se smetanou a jemně nastrouhaným červeným sýrem. Přidáme i nadrobno posekanou bazalku, sůl a chilli. Když se agar rozpustí, přidáme k němu dvě lžíce sýrové směsi a promixujeme ponorným mixérem. Ihned přendáme k sýru a důkladně promícháme vařečkou.  | 
3 Hotovo  | 










