Ingredience
- 30 g jemné ovesné vločky
 - 30 g pekanové ořechy
 - 5 datle
 - 1 jablko
 - citrónová šťáva
 - špetka sůl
 Na ozdobu
- bílý řecký jogurt
 - pekanové ořechy
 - maliny
 - borůvky
 - kiwi
 
Postup přípravy
Příprava krok za krokem
1 Hotovo  | Datle namočíme aspoň na hodinu do studené vody. V sekáčku nebo ponorným mixérem rozmixujeme vločky s pekany, přidáme nastrouhané jablko, špetku soli a citrónovou šťávu. Zpracujeme v těsto. Plech vyložíme pečícím papírem, těsto rozdělíme na dvě části a z každé vytvoříme na plechu placku. Nejlíp to jde navlhčenou rukou. Pečeme v troubě vyhřáté na 160 st. C cca 15 minut.  | 
2 Hotovo  | Na hotové pizzy rozetřeme jogurt a ozdobíme ovocem a pekany.  | 
3 Hotovo  | Připraveno exkluzivně pro časopis Bylinky revue.  | 















