0 0
Špagetová omeleta

Sdílet na sociální síti:

Nebo můžete zkopírovat a sdílet tuto adresu

Uložit tento recept

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Špagetová omeleta

Postup přípravy

Sdílet

Určitě to už někdy zažil každý z vás. Uvařit oběd nebo večeři z lednice, která zívá nudou. A mě čeká navíc vařit pro děsnýho mlsouna.

Na 2 porce budeme potřebovat:

  • špagety – asi 3 cm snopek syrových špaget nebo misku uvařených
  • 60 g slaniny
  • 2 celé listy pórku
  • pár špenátových listů
  • 1 rajče
  • 1/2 chilli papričky
  • 20 g sýru parmazánového typu
  • 3 vejce
  • sůl
  • olej

Postup:

Ve vroucí osolené vodě uvaříme špagety dle návodu. Slaninu nakrájíme na kostičky a na troše oleje orestujeme. Přidáme na kousíčky nakrájenou chilli papričku, spařené, oloupané a odsemínekované rajče, natrhané špenátové listy a nakrájený pórek. V misce smícháme vejce, sůl, nastrouhaný sýr a přidáme i slité špagety. Promícháme a vylijeme na slaninu. Promícháme a opékáme. Když už je omeleta od spodu zlatavá, obrátíme jí palačinkovou obracečkou a opečeme ještě z druhé strany.

Miriam

Vaření je pro mě koníček a zábava. I když preferuji jídla lehká a moderní, čerpám také z pokladnice našich předků. Bude mi potěšením, pokud některý z receptů od našeho rodinného stolu vyzkoušíte a i u vás také bude Snědeno s chutí 😉

Hodnocení receptu

Tento recept nemá zatím žádné čtenářské recenze, můžete být první.
předchozí
Tofu s houbičkami shiitake a bylinkovými brambory
další
Barevný mrkvový salát
předchozí
Tofu s houbičkami shiitake a bylinkovými brambory
další
Barevný mrkvový salát

Přidejte svůj komentář