Ingredience
- 1 balení uzený tempeh
 - 2 ks tenkostěnná červená paprika
 - 2 stroužky česnek
 - 2 ks lahůdková cibulka
 - 1,5 dl zeleninový vývarpříp. 0,5 zeleninového bio bujónu svařeného s vodou
 - 1 dl kokosové mlékonebo šlehačka
 - 1 ks cibule
 - chilli vločky
 - olej
 Rýže
- 1 hrnek jasmínová rýže
 - 1,5 hrnku voda
 - sůl
 
Postup přípravy
Příprava krok za krokem
1 Hotovo  | Rýži propláchneme několikrát v chladné vodě a poté dolijeme 1 a půl násobkem vody. Osolíme a uvaříme doměkka, cca 12 minut.  | 
2 Hotovo  | Do pánve nalijeme trošku oleje a zpěníme na ní pokrájenou cibuli s česnekem. Přidáme na kostičky nakrájený tempeh a papriku a zalijeme vývarem. Okořeníme chilli a přibližně 5 minut podusíme. Přisypeme pokrájenou cibulku, a přilijeme kokosové mléko. Ještě 5 minut prohřejeme a, je-li potřeba, dosolíme.  | 














