0 0
Těstoviny s rajčaty a slaninou

Sdílet na sociální síti:

Nebo můžete zkopírovat a sdílet tuto adresu

Těstoviny s rajčaty a slaninou

    Postup přípravy

    Sdílet

    Chutné jídlo, na které nepotřebujete příliš času. Když se vám povede koupit farmářská slanina, je to lahůdka.

    Na 4 porce budeme potřebovat:

    • těstoviny
    • 200 g libové slaniny
    • 1 cibule
    • 2 stroužky česneku
    • 1 menší cuketa
    • balení cherry rajčátek
    • hrubě mletý pepř
    • sůl
    • olivový olej
    • celerová nať

    Postup:

    Těstoviny uvaříme dle návodu na sáčku v osolené vodě. Na oleji zpěníme cibulku a česnek, přidáme na kostičky nakrájenou slaninu a na půlkolečka nakrájenou cuketu, osolíme a opepříme. Orestujeme a nakonec vmícháme cherry rajčátka. Na talíř nandáme uvařené těstoviny, na ně nalijeme směs a posypeme omytými listy celeru.

    Miriam

    Vaření je pro mě koníček a zábava. I když preferuji jídla lehká a moderní, čerpám také z pokladnice našich předků. Bude mi potěšením, pokud některý z receptů od našeho rodinného stolu vyzkoušíte a i u vás také bude Snědeno s chutí ?

    předchozí
    Rýžový nákyp s jablky a švestkami
    další
    Paštika z vepřových jater na červeném víně se zeleným pepřem
    předchozí
    Rýžový nákyp s jablky a švestkami
    další
    Paštika z vepřových jater na červeném víně se zeleným pepřem

    Přidejte svůj komentář