Ingredience
- 4 tortilla placky
 - 200 g trhané maso z krůtího krku
 - 100 g z konzervy červené fazole
 - 60 g koncentrovaný rajčatový protlak
 - 50 ml drůbeží vývar
 - 4 listy listový salát
 - 2 stroužky česnek
 - 1 sýr cottage
 - 1 cibule
 - tortilla chips
 - chilli vločky
 - sůl
 - olej
 
Postup přípravy
Příprava krok za krokem
1 Hotovo  | Maso z vařeného krůtího krku jsem obrala a roztrhala na kousky. Na pánev kápla trochu oleje a orestovala na něm posekanou cibuli s česnekem. Přidala maso a protlak a ještě chvíli zarestovala. Nakonec jsem přidala slité fazole a trochu vývaru. Okořenila chilli vločkami a osolila a ještě dvě minutky nechala probublat. Směs by měla být chuťově výraznější.  | 
2 Hotovo  | Placky jsem na sucho po obou stranách nahřála na rozpálené pánvičce. Na placku položila salátový list, navrstvila masovou směs, posypala nalámanými chipsy a přidala cottage sýr. Zabalila a delikatesa byla na světě.  | 












