Ingredience
- 200 g čerstvý sýr typu žervé
- 10 lístků medvědí česnek
- 8 ředkvičky
- 8 plátků celozrnný toustový chléb
- avokádo
- sůl
- citrónová šťáva
- olivový olej
- na ozdobu jedlé květy
Postup přípravy
Příprava krok za krokem
1 Hotovo |


| 200 g čerstvý sýr typu žervé | |
| 10 lístků medvědí česnek | |
| 8 ředkvičky | |
| 8 plátků celozrnný toustový chléb | |
| avokádo | |
| sůl | |
| citrónová šťáva | |
| olivový olej | |
| na ozdobu jedlé květy |
Štiplavost ředkviček způsobují hořčičné oleje, které je chrání před napadením škůdci.
I v našem těle působí tak, že nás chrání před nebezpečnými bakteriemi.
1 Hotovo |