0 0
Zapečené rybí filé s hráškem

Sdílet na sociální síti:

Nebo můžete zkopírovat a sdílet tuto adresu

Ingredience

Adjust Servings:
2 kostičky rybí filé
50 g mražený hrášek
30 g máslo
20 g parmazán
3 větvičky tymián
2 sušená rajčata
citrónová šťáva
čerstvě mletý pepř
sůl

Uložit tento recept

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Zapečené rybí filé s hráškem

Trendy:
  • Do plavek s chutí
  • Snadné a rychlé recepty
  • Zdravé recepty

Zelený hrášek je ještě nedozrálý hrách. Zatím je to ještě zelenina, která má spoustu cenných vitamínů.

  • 40 min
  • Porcí: 1
  • Snadné

Ingredience

Postup přípravy

Sdílet

Příprava krok za krokem

1
Hotovo

Mražené filé necháme při pokojové teplotě povolit. Vložíme jej do zapékací misky, osolíme, opepříme a pokapeme citrónovou šťávou. Sušená rajčata nakrájíme na kostičky a rozdělíme je na rybu. Přidáme lžíci vody. Pekáček překryjeme alobalem a vložíme do trouby vyhřáté na 180 st. C a pečeme 20 minut.

2
Hotovo

Mezitím si nastrouháme trochu sýra a připravíme hrášek. Z pekáčku odstraníme alobal, kolem ryby nasypeme hrášek, přidáme máslo a sýr nasypeme na plátky filé. Dopečeme odkryté dalších 10 minut.

Miriam

Vaření je pro mě koníček a zábava. I když preferuji jídla lehká a moderní, čerpám také z pokladnice našich předků. Bude mi potěšením, pokud některý z receptů od našeho rodinného stolu vyzkoušíte a i u vás také bude Snědeno s chutí 😉

Hodnocení receptu

Tento recept nemá zatím žádné čtenářské recenze, můžete být první.
předchozí
Přírodní vepřový řízek s mrkvovým pyré
další
Trhané kuřecí maso se salátem
předchozí
Přírodní vepřový řízek s mrkvovým pyré
další
Trhané kuřecí maso se salátem

Přidejte svůj komentář