0 0
Zeleninová polévka s cizrnou

Sdílet na sociální síti:

Nebo můžete zkopírovat a sdílet tuto adresu

Zeleninová polévka s cizrnou

    Postup přípravy

    Sdílet

    Na 4 porce budeme potřebovat:

    • 1 mrkev
    • kus celeru
    • 1 cibule
    • 1 větší brambor
    • 2 stroužky česneku
    • 5 růžičkových kapustiček
    • pažitka
    • 2 kostky zeleninového bio bujonu
    • pepř, kmín
    • šálek vařené cizrny (měla jsem jí uvařenou v mrazáku)
    • lžíce másla

    Postup:

    V kastrole rozehřejeme máslo, přidáme nakrájenou cibuli a česnek a orestujeme. Přidáme oloupaný a nakrájený brambor, celer, mrkev a cizrnu, kmín, zalijeme horkou vodou a vaříme. Ochutíme bujonovými kostkami a pepřem a přidáme na půlky rozkrájené kapustičky. Nakonec ozdobíme nakrájenou pažitkou.

    Miriam

    Vaření je pro mě koníček a zábava. I když preferuji jídla lehká a moderní, čerpám také z pokladnice našich předků. Bude mi potěšením, pokud některý z receptů od našeho rodinného stolu vyzkoušíte a i u vás také bude Snědeno s chutí ?

    předchozí
    Jablečný koláč s mandlemi
    další
    Ostružinový dezert s mascarpone
    předchozí
    Jablečný koláč s mandlemi
    další
    Ostružinový dezert s mascarpone

    Přidejte svůj komentář