Sdílet Španělský ptáček Doba vaření: 120 min Maso Oběd Omáčky Večeře Česká kuchyně Španělský ptáček z hovězího plátku s vajíčkem, slaninou a okurkou je navzdory svému názvu typický Čech :) Miriam24.1.2017 Líbí se 2 Více
Sdílet Škvarkové placky Maso Pečivo Česká kuchyně Dokonalé k pivu nebo vínu. Miriam24.1.2017 Líbí se 7 Více
Sdílet Pečený cheesecake Sladké mlsání Snídaně Německá kuchyně Výtečný, šťavnatý, tak akorát sladký tvarohový dort - cheesecake s jemnou chutí citrónové kůry. Krájejte až po úplném vychlazení, nejlépe druhý den. Michael22.1.2017 Líbí se 8 Více
Sdílet Hovězí guláš Doba vaření: 140 min Maso Oběd Omáčky Večeře Česká kuchyně Správný guláš chutná ještě líp druhý den, když se rozleží. Miriam20.1.2017 Líbí se 4 Více
Sdílet Jogurtový koláč s meruňkami a borůvkami Doba vaření: 45 min Sladké mlsání Snídaně Svačina Tenhle bezvadný koláč můžete obložit vaším oblíbeným ovocem. Miriam19.1.2017 Líbí se 1 Více
Sdílet Bramborové placky Doba vaření: 45 min Přílohy Večeře Česká kuchyně Máme rádi placky se špenátem. Můj děda je miloval s marmeládou a bramborovou polévkou :) Miriam17.1.2017 Líbí se 1 Více
Sdílet Jablečný štrůdl s mandlemi Sladké mlsání Svačina Rakouská kuchyně U nás se tomuto štrůdlu vždy říkalo "čtyři nohavice". Miriam17.1.2017 Líbí se 0 Více
Sdílet Kapustové karbanátky s bramborovou kaší Doba vaření: 70 min Oběd Večeře Kapusta obsahuje víc vitamínu C než citrón. Miriam16.1.2017 Líbí se 1 Více
Sdílet Vepřové plátky v pikantní omáčce Doba vaření: 1,5 hodiny Maso Oběd Večeře Uzená paprika dodá jídlu správný šmrnc. Miriam14.1.2017 Líbí se 3 Více
Sdílet Retro chlebíčky Doba vaření: 70 min Slané mlsání Večeře Česká kuchyně Za vynález obloženého chlebíčku vděčíme pražskému lahůdkáři Janu Paukertovi. Miriam13.1.2017 Líbí se 12 Více