Sdílet Pomalu pečený bůček se zelím a bramborovým knedlíkem Doba vaření: 4 hodiny Maso Oběd Večeře Česká kuchyně Vepřový bůček má vysokou energetickou hodnotu, takže si ho užijeme radši jen občas. Miriam8.1.2017 Líbí se 11 Více
Sdílet Linecké cukroví Doba vaření: 55 min Sladké mlsání Vánoční cukroví Rakouská kuchyně Linecké slepované cukroví je klasika zdobící český vánoční stůl. Jemné sušenkové těsto spojované výraznou marmeládou, nejlépe rybízovou. Miriam27.11.2016 Líbí se 1 Více
Sdílet Domácí pšenično-žitný chléb z droždí Doba vaření: 115 min Pečivo Česká kuchyně Domácí chléb z pšeničné a žitné mouky, zadělávaný ze sušeného droždí. Miriam26.11.2016 Líbí se 31 Více
Sdílet Tvarohové knedlíky s meruňkami a mákem Doba vaření: 35 min Oběd Jednoduché tvarohové těsto, velké meruňky a pořádná dávka mletého máku, to je základ dobrých knedlíků :) Miriam13.7.2014 Líbí se 5 Více