Sdílet Velikonoční nádivka s uzeným masem Doba vaření: 70 min Oběd Přílohy Večeře Česká kuchyně Máslová nadýchaná velikonoční nádivka s uzeným masem a vydatnou porcí kopřiv, petrřelkou a libečkem. Miriam19.3.2021 Líbí se 2 Více
Sdílet Rozlítaní ptáčci Doba vaření: 190 min Maso Oběd Omáčky Česká kuchyně Rozlítaní ptáčci z hovězích plátků dušené na sádle s okurkami a šunkovou klobásou.Po Miriam16.3.2021 Líbí se 2 Více
Sdílet Nekynutý houskový knedlík Doba vaření: 50 min Přílohy Česká kuchyně Nekynutý knedlík z polohrubé mouky s práškem do pečiva a rohlíkem. Miriam16.3.2021 Líbí se 2 Více
Sdílet Vajíčková pomazánka Doba vaření: 25 min Pomazánky a tousty Jemná pomazánka z vařených vajec, čerstvého sýra, majonézy a šalotky, ochucená hořčicí a mletým pepřem. Miriam9.10.2020 Líbí se 0 Více
Sdílet Zelňačka Doba vaření: 30 min Oběd Polévky Večeře Maďarská kuchyně Vydatná polévka z kysaného zelí, šunkové klobásy a brambor, zjemněná smetanou, s pikantní chutí Chipotle papriček. Miriam18.6.2020 Líbí se 1 Více
Sdílet Drožďová pomazánka Doba vaření: 25 min Pomazánky a tousty Slané mlsání Snídaně Svačina Večeře Vynikající pomazánka z čerstvého droždí, vajec, cibule a česneku, ochucená pnotučnou hořčicí a worchestrem. Miriam26.4.2020 Líbí se 2 Více
Sdílet Čevapčiči Doba vaření: 45 min Maso Čevapčiči, balkánská specialita ze směsi mletého masa, podávaná s cibulí, hořčicí a ajvarem. Miriam19.4.2020 Líbí se 3 Více
Sdílet Čočka na kyselo Doba vaření: 60 min Oběd Večeře Česká kuchyně Čočka na kyselo, zahuštěná cibulovou jíškou, s volským okem, restovanou cibulkou a kyselou okurkou. Miriam18.4.2020 Líbí se 2 Více
Sdílet Hrachová kaše Doba vaření: 60 min Oběd Česká kuchyně Jemná hrachová kaše s majoránkou a česnekem, se smaženou cibulkou, uzeným masem a kyselou okurkou. Miriam14.4.2020 Líbí se 1 Více
Sdílet Velikonoční mazanec Doba vaření: 135 min Sladké mlsání Česká kuchyně Mazanec plný rozinek a mandlí, ze směsi hladké a polohrubé mouky, nedílný symbol Velikonoc. Miriam6.4.2020 Líbí se 0 Více