1 0
Limonáda z cuketové šťávy

Sdílet na sociální síti:

Nebo můžete zkopírovat a sdílet tuto adresu

Ingredience

Adjust Servings:
3 lžíce třtinový cukr
ze 2 ks cuketová šťáva
1 l sodovka
z 1 šťavnatého ks citrónová šťáva
máta
několik plátků salátová okurka
špetka sůl

Limonáda z cuketové šťávy

Trendy:
  • Bezlepkové recepty
  • Do plavek s chutí
  • Levné a chutné recepty
  • RAW Recepty
  • Vegetariánské
  • Zdravé recepty

Cuketa obsahuje téměř 90% vody. Podporuje hubnutí
a imunitu. Myslím, že je škoda vodu vylévat :P

  • 35 min
  • Porcí: 4
  • Snadné

Ingredience

Postup přípravy

Sdílet

Příprava krok za krokem

1
Hotovo

Pokud do nějakého receptu potřebujeme cuketu, je škoda vylít puštěnou šťávu. Můžeme si udělat tuto skvělou limonádu.

2
Hotovo

Cuketu nastrouháme dle zadání receptu. Štáva je efektní, pokud je jedna cuketa zelená a jedná žlutá. Nastrouhanou cuketu velmi lehce osolíme, promísíme a necháme na cedníku půl hodiny vykapat. Nakonec jí dlaní ještě vyždímáme.

3
Hotovo

Sodovku nalijeme do džbánku, přidáme cukr a zamícháme. Přilijeme šťávu z cukety a citrónu, přihodíme bylinky, na plátky nakrájenou okurku a lehce promícháme. Do sklenic nasypeme led a přelijeme připravenou šťávou.

Připraveno exkluzivně pro časopis Bylinky Revue.

Miriam

Vaření je pro mě koníček a zábava. I když preferuji jídla lehká a moderní, čerpám také z pokladnice našich předků. Bude mi potěšením, pokud některý z receptů od našeho rodinného stolu vyzkoušíte a i u vás také bude Snědeno s chutí ?

předchozí
Melounový fresh
další
Vepřová panenka s cibulovou omáčkou a šťouchanými brambory
předchozí
Melounový fresh
další
Vepřová panenka s cibulovou omáčkou a šťouchanými brambory

Přidejte svůj komentář