0 0
Toustíky s pomazánkou z ředkviček a medvědího česneku

Sdílet na sociální síti:

Nebo můžete zkopírovat a sdílet tuto adresu

Uložit tento recept

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Toustíky s pomazánkou z ředkviček a medvědího česneku

Trendy:
  • Snadné a rychlé recepty

Štiplavost ředkviček způsobují hořčičné oleje, které je chrání před napadením škůdci. I v našem těle působí tak, že nás chrání před nebezpečnými bakteriemi.

  • 20 min
  • Porcí: 8
  • Snadné

Ingredience

Postup přípravy

Sdílet

Příprava krok za krokem

1
Hotovo

Ředkvičky nakrájíme na velmi malé kostičky, lístky medvědího česneku posekáme také nadrobno. Vše promícháme se sýrem a solí. Toustový chléb opečeme na trošce oleje dozlatova. Namažeme pomazánkou a obložíme pokrájeným avokádem. Pokapeme citrónovou šťávou a obložíme jedlými kvítky.

Připraveno exkluzivně pro časopis Bylinky Revue.

Miriam

Vaření je pro mě koníček a zábava. I když preferuji jídla lehká a moderní, čerpám také z pokladnice našich předků. Bude mi potěšením, pokud některý z receptů od našeho rodinného stolu vyzkoušíte a i u vás také bude Snědeno s chutí 😉

Hodnocení receptu

Tento recept nemá zatím žádné čtenářské recenze, můžete být první.
předchozí
Smažené mrkvové špagety s dipem z medvědího česneku
další
Quiche s kopřivovo-špenátovou náplní
předchozí
Smažené mrkvové špagety s dipem z medvědího česneku
další
Quiche s kopřivovo-špenátovou náplní

Přidejte svůj komentář