0 0
Toustíky s pomazánkou z ředkviček a medvědího česneku

Sdílet na sociální síti:

Nebo můžete zkopírovat a sdílet tuto adresu

Toustíky s pomazánkou z ředkviček a medvědího česneku

Trendy:
  • Snadné a rychlé recepty

Štiplavost ředkviček způsobují hořčičné oleje, které je chrání před napadením škůdci.
I v našem těle působí tak, že nás chrání před nebezpečnými bakteriemi.

  • 20 min
  • Porcí: 8
  • Snadné

Ingredience

Postup přípravy

Sdílet

Příprava krok za krokem

1
Hotovo

Ředkvičky nakrájíme na velmi malé kostičky, lístky medvědího česneku posekáme také nadrobno. Vše promícháme se sýrem a solí. Toustový chléb opečeme na trošce oleje dozlatova. Namažeme pomazánkou a obložíme pokrájeným avokádem. Pokapeme citrónovou šťávou a obložíme jedlými kvítky.

Připraveno exkluzivně pro časopis Bylinky Revue.

Miriam

Vaření je pro mě koníček a zábava. I když preferuji jídla lehká a moderní, čerpám také z pokladnice našich předků. Bude mi potěšením, pokud některý z receptů od našeho rodinného stolu vyzkoušíte a i u vás také bude Snědeno s chutí ?

předchozí
Smažené mrkvové špagety s dipem z medvědího česneku
další
Quiche s kopřivovo-špenátovou náplní
předchozí
Smažené mrkvové špagety s dipem z medvědího česneku
další
Quiche s kopřivovo-špenátovou náplní

Přidejte svůj komentář