0 0
Bramborové chlebíčky s kozím sýrem a ančovičkami

Sdílet na sociální síti:

Nebo můžete zkopírovat a sdílet tuto adresu

Bramborové chlebíčky s kozím sýrem a ančovičkami

Trendy:
  • Bezlepkové recepty
  • Do plavek s chutí
  • Snadné a rychlé recepty
  • Zdravé recepty

Ančovičky jsou důležitou potravinou pro mozek a jejich pojídání prý pomáhá zvyšovat IQ.

  • 45 min
  • Porcí: 2
  • Snadné

Ingredience

  • A ještě

Postup přípravy

Sdílet

Příprava krok za krokem

1
Hotovo

Vybereme si souměrné oblé brambory, omyjeme kartáčkem a ostrým nožem nakrájíme na plátky silné cca půl cm. Vhodíme do vroucí osolené vody a 3 minuty povaříme. Slijeme. Vyskládáme na plech na pečící papír. Potřeme mašlovačkou trošičkou oleje, osolíme, opepříme a upečeme v troubě vyhřáté na 190 st C dozlatova, cca 15-20 minut.

2
Hotovo

Upečené brambory potřeme vydatnou vrstvou čerstvého kozího sýra, ozdobíme ančovičkou, kouskem limety a koriandru.

3
Hotovo

Připraveno exkluzivně pro časopis Zdravé recepty.

Miriam

Vaření je pro mě koníček a zábava. I když preferuji jídla lehká a moderní, čerpám také z pokladnice našich předků. Bude mi potěšením, pokud některý z receptů od našeho rodinného stolu vyzkoušíte a i u vás také bude Snědeno s chutí ?

předchozí
Parmazánové kapustičky
další
Granola naslano
předchozí
Parmazánové kapustičky
další
Granola naslano

Přidejte svůj komentář