0 0
Grilované paprikové lodičky plněné plísňovým sýrem

Sdílet na sociální síti:

Nebo můžete zkopírovat a sdílet tuto adresu

Ingredience

barevné baby papriky
100 g měkký modrý plísňový sýr
2 lžíce bílý jogurt
2 lžíce šlehačka
čerstvý tymián
olivový olej

Grilované paprikové lodičky plněné plísňovým sýrem

Trendy:

    Baby papriky jsou menší exemláře paprik běžných. Jsou trochu sladší a jemnější. A navíc téměř bez semínek :)

    • 15 min
    • Snadné

    Ingredience

    Postup přípravy

    Sdílet

    Příprava krok za krokem

    1
    Hotovo

    Papriky omyjeme, rozpůlíme a odstraníme semínka. Potřeme olivovým olejem a z obou stran ogrilujeme. Sýr nastrouháme najemno a smícháme s jogurtem, šlehačkou a tymiánem. Pokud je sýr málo slaný, lehce dosolíme. Naplníme jím ogrilované papriky.

    Připraveno exkluzivně pro časopis Bylinky Revue.

    Miriam

    Vaření je pro mě koníček a zábava. I když preferuji jídla lehká a moderní, čerpám také z pokladnice našich předků. Bude mi potěšením, pokud některý z receptů od našeho rodinného stolu vyzkoušíte a i u vás také bude Snědeno s chutí ?

    předchozí
    Ovocné nanuky
    další
    Jahodová marmeláda s mátou
    předchozí
    Ovocné nanuky
    další
    Jahodová marmeláda s mátou

    Přidejte svůj komentář