1 0
Havajský balíček z grilu

Sdílet na sociální síti:

Nebo můžete zkopírovat a sdílet tuto adresu

Uložit tento recept

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Havajský balíček z grilu

Trendy:
  • Vegetariánské

Na jednom workshopu správného krájení ovoce jsem se dozvěděla, že nejlepší chuť má ananas, jehož "hrbolky" jsou pravotočivé.

  • 30 min
  • Porcí: 2
  • Snadné

Ingredience

Postup přípravy

Sdílet

Příprava krok za krokem

1
Hotovo

Zeleninu omyjeme, oloupeme, kapie zbavíme semínek a vše nakrájíme na přibližně stejné kostky. Přidáme i na kostky nakrájené tofu, na plátky česnek a na kolečka cibulku. Zakapeme sojovkou a barbecue omáčkou. Na desku pracovní linky si rozprostřeme dvakrát dvojitou vrstvu alobalu (na 2 porce) a směs na alobal rozdělíme. Alobal uzavřeme do tvaru měšců a přimáčkneme.

2
Hotovo

Položíme na rozpálený gril a cca 15 minut grilujeme.

Připraveno exkluzivně pro časopis Bylinky Revue.

Miriam

Vaření je pro mě koníček a zábava. I když preferuji jídla lehká a moderní, čerpám také z pokladnice našich předků. Bude mi potěšením, pokud některý z receptů od našeho rodinného stolu vyzkoušíte a i u vás také bude Snědeno s chutí 😉

Hodnocení receptu

Tento recept nemá zatím žádné čtenářské recenze, můžete být první.
předchozí
Medvědí česnek v oleji
další
Krémová česnečka z medvědího česneku
předchozí
Medvědí česnek v oleji
další
Krémová česnečka z medvědího česneku

Přidejte svůj komentář