0 0
Kakao-kávový likér

Sdílet na sociální síti:

Nebo můžete zkopírovat a sdílet tuto adresu

Ingredience

500 ml šlehačka
200-300 ml rum
200 ml silná káva
70 ml třtinový cukr
1 ks kakaové Pikao
1 ks čokoládový pudink

Uložit tento recept

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Kakao-kávový likér

Tento sladký likér můžeme popíjet při slavnostních chvílích nebo použít na plnění cukroví
a ochucení krémů.

  • Snadné

Ingredience

Postup přípravy

Sdílet

Příprava krok za krokem

1
Hotovo

Šlehačku smícháme s polovinou cukru a přivedeme k varu (velmi často mícháme). Pudink promísíme se zbytkem cukru, Pikaem a kávou a přilijeme do horké šlehačky. Za stálého míchání svaříme do zahoustnutí. Stáhneme z ohně a dolijeme rumem dle chuti.

2
Hotovo

Naplníme do vyvařených sklenek, zavíčkujeme a uchováme v lednici.

Miriam

Vaření je pro mě koníček a zábava. I když preferuji jídla lehká a moderní, čerpám také z pokladnice našich předků. Bude mi potěšením, pokud některý z receptů od našeho rodinného stolu vyzkoušíte a i u vás také bude Snědeno s chutí 😉

Hodnocení receptu

Tento recept nemá zatím žádné čtenářské recenze, můžete být první.
předchozí
Kuličky z hovězího masa pečené s dýní Hokaidó
další
Kakao-kávové sušenky s ořechy
předchozí
Kuličky z hovězího masa pečené s dýní Hokaidó
další
Kakao-kávové sušenky s ořechy

Přidejte svůj komentář