0 0
Obložené chlebíčky s pepřovým salámem

Sdílet na sociální síti:

Nebo můžete zkopírovat a sdílet tuto adresu

Ingredience

1 ks francouzská bageta
100 g salám s pepřovou krustou velmi tenké plátky
6 ks rajčata menší
4 ks vejce
čerstvý sýr typu žervé nebo máslo
zelený salát

Obložené chlebíčky s pepřovým salámem

Trendy:
  • Maminčiny recepty
  • Snadné a rychlé recepty

Klasické obložené chlebíčky na vece jsou vynálezem pražského lahůdkáře Jana Paukerta, který roku 1916 otevřel věhlasné lahůdkářství na Národní třídě.

  • 30 min
  • Snadné

Ingredience

Postup přípravy

Příprava krok za krokem

1
Hotovo

Vejce uvaříme natvrdo (od doby varu 10 minut). Oloupeme a nakrájíme na kousky. Bagetu nakrájíme na plátky, pomažeme čerstvým sýrem (příp. máslem), ozdobíme plátkem salámu, kouskem vejce, rajčete a salátu.

Miriam

Vaření je pro mě koníček a zábava. I když preferuji jídla lehká a moderní, čerpám také z pokladnice našich předků. Bude mi potěšením, pokud některý z receptů od našeho rodinného stolu vyzkoušíte a i u vás také bude Snědeno s chutí 😉

předchozí
Tvarohový koláč s borůvkami
další
Sekaná roláda ve slaninovém kabátku

Přidejte svůj komentář