0 0
Sýrové krekry z chedaru

Sdílet na sociální síti:

Nebo můžete zkopírovat a sdílet tuto adresu

Ingredience

150 g čedar

Sýrové krekry z chedaru

Trendy:
  • 5 a méně!
  • Bezlepkové recepty
  • Do plavek s chutí
  • Levné a chutné recepty
  • Recepty pro děti
  • Snadné a rychlé recepty
  • Top recepty
  • Vegetariánské

Čedar má domovinu z jihozápadní Anglii, kde se také od roku 1170 tradičně vyrábí.

  • 20 min
  • Snadné

Ingredience

Postup přípravy

Příprava krok za krokem

1
Hotovo

Sýr nastrouháme na hrubém struhadle a rozložíme jej na pečící papír ve formě placiček, ne více jak 0,5cm vysoké. To nám zajistí křupavost. Bude jich cca 20.

2
Hotovo

Pečeme v předehřáté troubě na 180 stupňů po dobu cca 12 minut.

3
Hotovo

Následně necháme placičky zchladnout a sundáme z papíru (jestli to jde hůře, tak nožem).

Miriam

Vaření je pro mě koníček a zábava. I když preferuji jídla lehká a moderní, čerpám také z pokladnice našich předků. Bude mi potěšením, pokud některý z receptů od našeho rodinného stolu vyzkoušíte a i u vás také bude Snědeno s chutí 😉

předchozí
Thajská limetová polévka s krevetkami
další
Sezamové bonbóny – sezamky

Přidejte svůj komentář