0 0
Vajíčková pomazánka s medvědím česnekem

Sdílet na sociální síti:

Nebo můžete zkopírovat a sdílet tuto adresu

Ingredience

Adjust Servings:
200 g čerstvý sýr typu žervé
16 listů medvědí česnek
3 ks vejce
2 lžíce šlehačka
1 lžička plnotučná hořčice
sůl
žitný chléb

Uložit tento recept

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Vajíčková pomazánka s medvědím česnekem

Trendy:
  • Snadné a rychlé recepty
  • Vegetariánské

Medvědí česnek má velkou sílu, doslova medvědí.
A i když ho poznáte po čuchu, nebojte, z pusy cítit není :P

  • 20 min
  • Porcí: 2
  • Snadné

Ingredience

Postup přípravy

Sdílet

Příprava krok za krokem

1
Hotovo

Vejce uvaříme natvrdo. Od doby varu 10 minut. Poté zchladíme a oloupeme. Rozstrouháme na hrubém struhadle. Přidáme sýr, šlehačku, sůl a hořčici a promícháme. Medvědí česnek nakrájíme na malé kousky a přidáme k pomazánce. Mažeme na žitný chléb.

Miriam

Vaření je pro mě koníček a zábava. I když preferuji jídla lehká a moderní, čerpám také z pokladnice našich předků. Bude mi potěšením, pokud některý z receptů od našeho rodinného stolu vyzkoušíte a i u vás také bude Snědeno s chutí 😉

Hodnocení receptu

Tento recept nemá zatím žádné čtenářské recenze, můžete být první.
předchozí
Brokolicový nákyp
další
Minestrone s bílými fazolemi
předchozí
Brokolicový nákyp
další
Minestrone s bílými fazolemi

Přidejte svůj komentář