0 0
Cizrnové zobání

Sdílet na sociální síti:

Nebo můžete zkopírovat a sdílet tuto adresu

Ingredience

500 g cizrna
1 lžíce grilovací koření případně koření dle vlastní chuti
1/2 dl olivový olej
sůl dle chuti

Cizrnové zobání

Trendy:
  • 5 a méně!
  • Bezlepkové recepty
  • Do plavek s chutí
  • Levné a chutné recepty
  • Recepty pro děti
  • Snadné a rychlé recepty
  • Vegetariánské
  • Zdravé recepty

Pro dnešek odložte chipsy a šup na zdravou cizrnu :P

  • Snadné

Ingredience

Postup přípravy

Sdílet

Příprava krok za krokem

1
Hotovo

Cizrnu namočíme do studené vody, nejlépe přes noc, pak vodu vyměníme za čerstvou a uvaříme doměkka. Z uvařené cizrny slijeme vodu a necháme na cedníku okapat. Přesypeme do misky, zalijeme olejem a prosypeme kořením. Promícháme, přemístíme na plech a upečeme. Při 180 st. C, cca 30 - 40 minut.

2
Hotovo

Mísu vyložíme bílými papírovými ubrousky a pečenou cizrnu tam na chvilku přesypeme, abychom odsáli přebytečný olej.

Miriam

Vaření je pro mě koníček a zábava. I když preferuji jídla lehká a moderní, čerpám také z pokladnice našich předků. Bude mi potěšením, pokud některý z receptů od našeho rodinného stolu vyzkoušíte a i u vás také bude Snědeno s chutí ?

předchozí
Řízečky z hlívy ústřičné
další
Retro chlebíčky
předchozí
Řízečky z hlívy ústřičné
další
Retro chlebíčky

Jeden komentář Schovat komentáře

Přidejte svůj komentář