0 0
Gazpacho

Sdílet na sociální síti:

Nebo můžete zkopírovat a sdílet tuto adresu

Gazpacho

Trendy:

    Gazpacho je studená polévka původem ze Španělska.

    • 15 min
    • Porcí: 3
    • Snadné

    Ingredience

    • Na ozdobu

    Postup přípravy

    Sdílet

    Připraveno v MioMatu.

    Příprava krok za krokem

    1
    Hotovo

    Zeleninu omyjeme a nakrájíme na kusy (od každé si necháme kousek na ozdobení polévky a nakrájíme na drobné kostičky). Do MioMatu kápneme trochu oleje, přilijeme 3 dl ledové vody, vhodíme rajčata a led. Přiklopíme, zapojíme do zásuvky a stiskneme tlačítko "Smoothie". Po 2 minutách přístroj zapíská. Sejmeme pokličku, přihodíme okurku, papriky, bazalku a okořeníme dle chuti. Opět přiklopíme a stisneme "Smoothie". Za další 2 minuty by mělo být umixováno (v případě potřeby ještě jednou zopakujeme). Polévku ochutnáme a případně dochutíme. Můžeme přidat i trošku třtinového cukru.

    2
    Hotovo

    Podáváme studené. Na talířích ozdobíme pokrájenou zeleninou, strouhaným sýrem, olivovým olejem a lístky bazalky.

    Miriam

    Vaření je pro mě koníček a zábava. I když preferuji jídla lehká a moderní, čerpám také z pokladnice našich předků. Bude mi potěšením, pokud některý z receptů od našeho rodinného stolu vyzkoušíte a i u vás také bude Snědeno s chutí ?

    předchozí
    Melounové špízy
    další
    Letní okurková polévka
    předchozí
    Melounové špízy
    další
    Letní okurková polévka

    Přidejte svůj komentář