0 0
Tortilly s trhaným krůtím masem

Sdílet na sociální síti:

Nebo můžete zkopírovat a sdílet tuto adresu

Tortilly s trhaným krůtím masem

Trendy:
  • Masožrout
  • Snadné a rychlé recepty

Skvělý způsob jak zužitkovat maso vyvařené do polévky.

  • 20 min
  • Porcí: 4
  • Snadné

Ingredience

Postup přípravy

Sdílet

Na tento recept jsem použila maso z krůtího krku, který jsem vyvařila do vývaru.

Příprava krok za krokem

1
Hotovo

Maso z vařeného krůtího krku jsem obrala a roztrhala na kousky. Na pánev kápla trochu oleje a orestovala na něm posekanou cibuli s česnekem. Přidala maso a protlak a ještě chvíli zarestovala. Nakonec jsem přidala slité fazole a trochu vývaru. Okořenila chilli vločkami a osolila a ještě dvě minutky nechala probublat. Směs by měla být chuťově výraznější.

2
Hotovo

Placky jsem na sucho po obou stranách nahřála na rozpálené pánvičce. Na placku položila salátový list, navrstvila masovou směs, posypala nalámanými chipsy a přidala cottage sýr. Zabalila a delikatesa byla na světě.

Miriam

Vaření je pro mě koníček a zábava. I když preferuji jídla lehká a moderní, čerpám také z pokladnice našich předků. Bude mi potěšením, pokud některý z receptů od našeho rodinného stolu vyzkoušíte a i u vás také bude Snědeno s chutí ?

předchozí
Gazpacho
předchozí
Gazpacho

Přidejte svůj komentář