Sdílet Smažené řízečky z marinovaného tofu se salátem z kořenové zeleniny Doba vaření: 100 minObědVečeře Česká kuchyně Smažené řízečky z marinovaného tofu se salátem z mrkve, petržele, celeru, kedlubny a červené řepy. Miriam24.10.2019 Líbí se 0 Více
Sdílet Pohanková pomazánka „tataráček“ Doba vaření: 40 minPomazánky a tousty Česká kuchyně Pikantní chutná pomazánka z vařené pohanky na způsob tataráčku. Chutná bezvadně s čerstvým pečivem i s topinkami. Miriam25.9.2019 Líbí se 3 Více
Sdílet Krémová zeleninová polévka pozdního léta Doba vaření: 35 minObědPolévkyVečeře Osvěžující pikantní polévka z červené a bílé papriky, cukety a zralých rajčat, okořeněná tymiánem a chilli vločkami. Miriam16.9.2019 Líbí se 0 Více
Sdílet Špagety se smetanovým špenátem Doba vaření: 13 minObědTěstovinyVečeře Super rychlé špagety se špenátem, sušenými rajčaty, smetanovou omáčkou a sýrem parmazánového typu. Miriam3.9.2019 Líbí se 2 Více
Sdílet Vegetariánské kari s hlívou Doba vaření: 25 minObědVečeře Voňavé chutné kari z uzeného tempehu, hlívy ústřičné, špenátu, mrkve a kokosového mléka. Miriam21.7.2019 Líbí se 0 Více
Sdílet Špagety s omáčkou z tomatů a ančoviček Doba vaření: 15 minObědRybyTěstovinyVečeře Italská kuchyně Bleskurychlé špagety s omáčkou z drcených tomatů a čerstvých rajčátek, s ančovičkami, bazalkou a parmazánem. Miriam18.7.2019 Líbí se 0 Více
Sdílet Rybí karbanátky s květákovým pyré Doba vaření: 40 minObědRybyVečeře Karbanátky z bílé ryby a ovesných vloček s jemným květákovým pyré. Miriam16.7.2019 Líbí se 0 Více
Sdílet Gazpacho Doba vaření: 15 minPolévky Osvěžující studená polévka z rajčat, paprik, salátové okurky, jarní cibulky a česneku. Okořeněná pepřem, chilli, balzamikem a citrónovou šťávou. Miriam25.6.2019 Líbí se 0 Více
Sdílet Vegetariánská směs ála „znojemská“ Doba vaření: 25 minObědVečeře Česká kuchyně Vegetariánská směs na způsob znojemské, s uzeným tempehem, kyselými okurkami a sušenými rajčaty, zjemněná šlehačkou. Miriam16.6.2019 Líbí se 1 Více
Sdílet Tatarák z červené řepy Doba vaření: 65 minPomazánky a toustySlané mlsáníVečeře Pikantní tataráček z pečené červené řepy, s mrkví, kozím sýrem, šalotkou a česnekem, kořeněný dijonskou hořčicí a chilli. Miriam4.6.2019 Líbí se 0 Více