0 0
Marinovaný tempeh s rajčatovou omáčkou a špagetami

Sdílet na sociální síti:

Nebo můžete zkopírovat a sdílet tuto adresu

Uložit tento recept

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Marinovaný tempeh s rajčatovou omáčkou a špagetami

Postup přípravy

Sdílet

Pro 2 osoby budeme potřebovat:

  • 250 g čerstvých špaget
  • 300 ml pyré z pečených rajčat (nebo rajský protlak)
  • 1/2 balení marinovaného tempehu
  • 1 menší cibule
  • 2 stroužky česneku
  • hrst bazalky
  • sůl, čerstvě mletý pepř
  • olivový olej
  • pár hoblinek sýru parmazánového typu

Postup:

Do vroucí vody dáme vařit čerstvé těstoviny. Dodržujeme postup dle návodu.

Na oleji orestujeme pokrájenou cibulku, přidáme na kostičky nakrájený tempeh a chvilku opékáme. Přilijeme rajčatové pyré, přidáme prolisovaný česnek, pokrájené bazalkové lístky, osolíme a opepříme.

Na talířích posypeme hoblinkami sýru.

Miriam

Vaření je pro mě koníček a zábava. I když preferuji jídla lehká a moderní, čerpám také z pokladnice našich předků. Bude mi potěšením, pokud některý z receptů od našeho rodinného stolu vyzkoušíte a i u vás také bude Snědeno s chutí 😉

Hodnocení receptu

Tento recept nemá zatím žádné čtenářské recenze, můžete být první.
předchozí
Makové řezy
další
Gratinovaný salát caprese
předchozí
Makové řezy
další
Gratinovaný salát caprese

Přidejte svůj komentář