Sdílet Květákové kari Doba vaření: 20 minObědVečeře Ásie Pikantní zahřívací směs květáku, mrkve, pórku, chilli papričky čerstvého koriandru s omáčkou z kokosového mléka. Miriam16.11.2018 Líbí se 2 Více
Sdílet Krůtí nudličky s ananasem Doba vaření: 30 minMasoOběd Ásie Svěží směs krůtího masa a kousků ananasu, s kokosovým mlékem, pikantní chutí čerstvé chilli papričky, s jasmínovou rýží. Miriam13.11.2018 Líbí se 1 Více
Sdílet Čaj z rakytníku Nápoje Ásie Na rakytníkovém čaji jsme si vypěstovali pěknou závislost. Někdy si dáme čaj černý, jindy zelený, někdy zase měsíček nebo zázvor, případně mátu. Teplý osvěžující nápoj máme spojený s večerní pohodičkou... Miriam1.10.2018 Líbí se 3 Více
Sdílet Kuřecí kousky na zázvoru Doba vaření: 25 minMaso Ásie Šťavnaté křehoučké kuřecí nudličky naložené v zázvoru, cibuli a česneku, orestované s tmavou sojovou omáčkou. Miriam27.9.2018 Líbí se 0 Více
Sdílet Kuřecí kung pao Doba vaření: 25 minMasoObědVečeře Ásie Voňavé a šťavnaté kuřecí kousky v sladkokyselé omáčce se zeleninou a arašídy výborně doplní jasmínová rýže. Miriam25.5.2018 Líbí se 3 Více
Sdílet Krůtí nudličky s ananasem Doba vaření: 35 minMasoObědVečeře Ásie Rychlé krůtí nudličky na asijský způsob, s osvěžující chutí ananasu a voňavou jasmínovou rýží. Miriam2.2.2018 Líbí se 2 Více
Sdílet Vepřové nudličky s jasmínovou rýží Doba vaření: 35 minMasoObědVečeře Ásie Šťavnaté marinované vepřové nudličky restované s arašídy, pórkem a červenou paprikou podáváme s jasmínovou rýží. Kuba21.1.2018 Líbí se 6 Více
Sdílet Yellow dal – kari z červené čočky Doba vaření: 40 minObědVečeře Ásie Vynikající kořeněné jídlo z červené čočky, voňavého koření a drcených rajčat. Kuba3.1.2018 Líbí se 6 Více
Sdílet Sushi s mangem Doba vaření: 60 minSlané mlsáníVečeře Ásie Bezvadné sushi rolky se výraznou sladkokyselou chutí zralého manga. Miriam29.12.2017 Líbí se 0 Více
Sdílet Mangová polévka s karamelizovanými mandlemi Doba vaření: 20 minPolévky Ásie Fantastická pikantní sladkokyselá polévka s vůní skořice a kokosu je osvěžující a zasytí. Křupavé mandle zkaramelizované v medu dodají famózní chuť. Kuba31.10.2017 Líbí se 3 Více