0 0
Těstoviny s bazalkovou pastou, mozzarellou a rajčátky

Sdílet na sociální síti:

Nebo můžete zkopírovat a sdílet tuto adresu

Ingredience

400 g těstoviny
200 g cherry rajčátka
80 g kešu natural
50 g parmazán
2 balení mozzarella
bohatý svazek čerstvá bazalka
3 stroužky česnek
1 dl olivový olej
sůl
čerstvě mletý pepř

Těstoviny s bazalkovou pastou, mozzarellou a rajčátky

Trendy:
  • Do plavek s chutí
  • Recepty pro děti
  • Snadné a rychlé recepty
  • Vegetariánské
  • Zdravé recepty

Ve vydatně kořeněné indické kuchyni slouží pražené kešu ořechy jako přísada do různých jídel. Říkají jim „sloní vši“.

  • Porcí: 3
  • Snadné

Ingredience

Postup přípravy

Příprava krok za krokem

1
Hotovo

Těstoviny uvaříme v osolené vodě al dente – na skus. Vodu scedíme, ale trošku té vody si schováme.

2
Hotovo

Do mixéru dáme bazalku bez velkých stonků, trochu soli, pepře, nastrouhaný sýr, prolisovaný česnek, olej a rozmixujeme (pokud nevlastníme mixér, stejnou službu udělá elektrický sekáček nebo ponorný mixér a vysoká nádoba).

3
Hotovo

Ve velkém, širokém kastrolu nebo velké pánvi nasucho opražíme kešu oříšky. Mezitím nakrájíme na kostičky mozzarellu a na půlky rajčátka.

4
Hotovo

Do opražených oříšků přesypeme uvařené těstoviny, zalijeme sběračkou zbylé vody, přidáme bazalkovou pastu, mozzarellu a rajčata a krátce prohřejeme.

5
Hotovo

Miriam

Vaření je pro mě koníček a zábava. I když preferuji jídla lehká a moderní, čerpám také z pokladnice našich předků. Bude mi potěšením, pokud některý z receptů od našeho rodinného stolu vyzkoušíte a i u vás také bude Snědeno s chutí 😉

předchozí
Tortilly s krůtím masem a červenými fazolemi
další
Bezlepkové lívanečky s ovocem a čokoládou

Přidejte svůj komentář