0 0
Domácí arašídové máslo

Sdílet na sociální síti:

Nebo můžete zkopírovat a sdílet tuto adresu

Ingredience

250 g arašídy zbavené hnědé slupičky
1 lžička třtinový cukr
1 lžička sůl

Domácí arašídové máslo

Trendy:
  • 5 a méně!
  • Bezlepkové recepty
  • Levné a chutné recepty
  • Recepty pro děti
  • Snadné a rychlé recepty
  • Vegetariánské
  • Zdravé recepty

Jsou dva druhy arašídového másla - jemné "smooth" nebo s křupavými kousky "crunchies".

  • 30 min
  • Snadné

Ingredience

Postup přípravy

Sdílet

Příprava krok za krokem

1
Hotovo

Arašídy vsypeme na suchou pánev a nasucho je opražíme, až se rozvoní. Necháme zchladnout a poté je rozmixujeme se solí a cukrem na pastu. Použijeme k tomu buď food processor, elektrický sekáček, mixér nebo ponorný mixér a vysokou nádobu. Bude to trvat pár minut, než se z arašídů vytvoří pasta. Můžeme proto mixéru dávat chvilkové pauzy, protože se mu to vůbec nebude líbit.

2
Hotovo

Miriam

Vaření je pro mě koníček a zábava. I když preferuji jídla lehká a moderní, čerpám také z pokladnice našich předků. Bude mi potěšením, pokud některý z receptů od našeho rodinného stolu vyzkoušíte a i u vás také bude Snědeno s chutí ?

předchozí
Buchty s mákem a švestkami
další
Kulajda se zastřeným vejcem
předchozí
Buchty s mákem a švestkami
další
Kulajda se zastřeným vejcem

Přidejte svůj komentář