0 0
Grilovaný ovčí sýr s medem a zeleným pepřem

Sdílet na sociální síti:

Nebo můžete zkopírovat a sdílet tuto adresu

Ingredience

Adjust Servings:
2 plátky ovčí sýr s bílou plísní nebo kozí
2 plátky toustový chléb
2 lžičky med
2 lžičky zelený nakládaný pepř
A ještě
rukola
bezpeckové víno
jablko
balzamico

Uložit tento recept

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Grilovaný ovčí sýr s medem a zeleným pepřem

Trendy:
  • Snadné a rychlé recepty
  • Vegetariánské
  • Zdravé recepty

Ovčí sýr podporuje imunitu
a obnovu buněk.

  • 15 min
  • Porcí: 2
  • Snadné

Ingredience

  • A ještě

Postup přípravy

Sdílet

Příprava krok za krokem

1
Hotovo

Toustový chléb vykrojíme na velikost plátku sýra. Na něj pak položíme sýr, potřeme medem a posypeme pepřem. Vložíme do trouby pod gril a zapečeme při 190 st. C cca 10 minut. Na talíř navrstvíme hnízdo z rukoly a obložíme pokrájeným jablíčkem a vínem. Pokapeme balzamicem a navrch položíme rozpečený sýr.

2
Hotovo

Připraveno exkluzivně pro časopis Zdravé recepty.

Miriam

Vaření je pro mě koníček a zábava. I když preferuji jídla lehká a moderní, čerpám také z pokladnice našich předků. Bude mi potěšením, pokud některý z receptů od našeho rodinného stolu vyzkoušíte a i u vás také bude Snědeno s chutí 😉

Hodnocení receptu

Tento recept nemá zatím žádné čtenářské recenze, můžete být první.
předchozí
Salát Coleslaw
další
Dračí ovocný salát
předchozí
Salát Coleslaw
další
Dračí ovocný salát

Přidejte svůj komentář