0 0
Kapustový hummus

Sdílet na sociální síti:

Nebo můžete zkopírovat a sdílet tuto adresu

Ingredience

3 listy kapusta
2 palice česnek
2 lžíce tahini
1/2 dl olivový olej
1/2 plechovky cizrna konzerva
dle chuti šťáva z limety
sůl, pepř
A ještě
toustový chléb
olej

Uložit tento recept

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Kapustový hummus

Trendy:
  • Snadné a rychlé recepty
  • Vegetariánské
  • Zdravé recepty

Kapusta zvyšuje imunitu organizmu a snižuje cholesterol.

  • 20 min
  • Snadné

Ingredience

  • A ještě

Postup přípravy

Sdílet

Příprava krok za krokem

1
Hotovo

Česnekové palice překrojíme podélně na půlky. Vložíme do trouby řeznou plochou nahoru a upečeme dozlatova. Kapustové listy přelijeme vroucí osolenou vodou a 2 minuty povaříme. Poté prolijeme ledovou vodou a osušíme.

2
Hotovo

Do sekáčku nebo mixéru vydloubeme upečený česnek, přidáme pokrájenou kapustu, zbavenou tuhého žebra, tahini, slitou cizrnu, olej a rozmixujeme. Dle chuti osolíme, opepříme a dochutíme limetovou šťávou.

3
Hotovo

Toustový chléb příčně překrájíme a opečeme dozlatova na troše oleje.

4
Hotovo

Připraveno exkluzivně pro časopis Bylinky revue.

Miriam

Vaření je pro mě koníček a zábava. I když preferuji jídla lehká a moderní, čerpám také z pokladnice našich předků. Bude mi potěšením, pokud některý z receptů od našeho rodinného stolu vyzkoušíte a i u vás také bude Snědeno s chutí 😉

Hodnocení receptu

Tento recept nemá zatím žádné čtenářské recenze, můžete být první.
předchozí
Bílé fazole s kořeněnou tomatovou omáčkou
další
Dokonalá granola
předchozí
Bílé fazole s kořeněnou tomatovou omáčkou
další
Dokonalá granola

Přidejte svůj komentář