Ingredience
- 500 ml kokosové mléko
- 4 jarní cibulka
- 1 řapíkatý celer
- 1 lžíce zelená kari pasta
- 150 g jasmínová rýže
- kokosový olej
Postup přípravy
Příprava krok za krokem
1 Hotovo | Na rozpáleném oleji osmažíme cibulku, přidáme celer a zelenou kari pastu. Po cca 2 minutách přilejeme kokosové mléko a za občasného míchání přivedeme k varu. |
2 Hotovo | Jakmile začne směs vařit, snížíme teplotu. Uvařenou rýži přeneseme do pánve a promícháme tak, aby se vše pořádně spojilo. |
2 komentářů Schovat komentáře
Trochu divný recept, který rýži uvádí jakoby bokem. Kdy se má uvařit a jak? Kdy se přidává.
Dobrý den. Ve druhém kroku je napsáno, že uvařená rýže se má přidat na pánev. Jak vařit rýži zde opravdu nepopisuji, ale pokud máte zájem o tip jak na to, mrkněte na náš recept pro vaření jasmínové rýže: https://www.snedeno.cz/recept/2400/ nebo za sebe doporučuji rýžovar.