0 0
Salát ze zelených fazolek s balkánským sýrem

Sdílet na sociální síti:

Nebo můžete zkopírovat a sdílet tuto adresu

Salát ze zelených fazolek s balkánským sýrem

Trendy:
  • Bezlepkové recepty
  • Do plavek s chutí
  • Snadné a rychlé recepty
  • Vegetariánské
  • Zdravé recepty

Za to, že si dnes můžeme udělat fazolkový salát, po kterém nám zmizí vrásky, můžeme poděkovat Kryštofu Kolumbovi :P

  • Porcí: 4
  • Snadné

Ingredience

Postup přípravy

Příprava krok za krokem

1
Hotovo

Fazolky omyjeme a vhodíme do vroucí osolené vody. Vaříme asi 8 minut. Vodu slijeme a fazolky propláchneme studenou vodou. Necháme vystydnout a nakrájíme na cca 3 cm kousky. Na olivovém oleji opečeme do světle růžova nasekaný česnek, přidáme na kousíčky nakrájenou chilli papričku, trošku cukru, soli, pepře a sójovou omáčku. Směs přelijeme přes fazolky, zakapeme citrónovou štávou, přidáme posekanou mátu a na drobounké kostičky pokrájený balkánský sýr.

Miriam

Vaření je pro mě koníček a zábava. I když preferuji jídla lehká a moderní, čerpám také z pokladnice našich předků. Bude mi potěšením, pokud některý z receptů od našeho rodinného stolu vyzkoušíte a i u vás také bude Snědeno s chutí 😉

předchozí
Okurkové lassi – ajurvédský osvěžující nápoj
další
Vepřové kotletky na cibuli s bramborovými rösti

Přidejte svůj komentář