0 0
Ostružinové želé bonbóny

Sdílet na sociální síti:

Nebo můžete zkopírovat a sdílet tuto adresu

Ingredience

150 ml šťáva z ostružin
3 lžíce agávový sirup
3 lžíce citrónová šťáva
1 lžíce agar
cca 1/2 dl voda

Uložit tento recept

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Ostružinové želé bonbóny

Trendy:
  • 5 a méně!
  • Bezlepkové recepty
  • Do plavek s chutí
  • Recepty pro děti
  • Snadné a rychlé recepty
  • Vegetariánské
  • Zdravé recepty

Agar je rostlinná želatina vyráběná z červených mořských řas. Kromě toho, že skvěle tuhne, obsahuje spoustu minerálních látek.

  • 15 min
  • Středně náročné

Ingredience

Postup přípravy

Sdílet

Příprava krok za krokem

1
Hotovo

Ostružiny omyjeme, rozmixujeme a přecedíme přes cedník. Ochutíme agávovým sirupem a citrónovou šťávou a promícháme.

2
Hotovo

V malém kastrůlku svaříme vodu s agarem. Musí se povařit 5 minut, aby následně pořádně ztuhnul. Potom do rozvařeného agaru vlijeme ovocnou šťávu a důkladně promícháme.

3
Hotovo

Plníme do tvořítek na led nebo na čokoládu a necháme ztuhnout v lednici. Z tohoto množství bude cca 40 bonbónků.

4
Hotovo

Připraveno exkluzivně pro časopis Bylinky revue.

Miriam

Vaření je pro mě koníček a zábava. I když preferuji jídla lehká a moderní, čerpám také z pokladnice našich předků. Bude mi potěšením, pokud některý z receptů od našeho rodinného stolu vyzkoušíte a i u vás také bude Snědeno s chutí 😉

Hodnocení receptu

Tento recept nemá zatím žádné čtenářské recenze, můžete být první.
předchozí
Cuketová krémová polévka se špenátovými chipsy
další
Cuketové matjesy
předchozí
Cuketová krémová polévka se špenátovými chipsy
další
Cuketové matjesy

Přidejte svůj komentář