0 0
Pomazánka z červené řepy

Sdílet na sociální síti:

Nebo můžete zkopírovat a sdílet tuto adresu

Uložit tento recept

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Pomazánka z červené řepy

Trendy:
  • Vegetariánské

Červená řepa podporuje tvorbu červených krvinek a pomáhá tělu zbavovat se jedovatých látek.

  • 75 min
  • Porcí: 4
  • Snadné

Ingredience

Postup přípravy

Sdílet

Příprava krok za krokem

1
Hotovo

Řepu očistíme, omyjeme, zabalíme do alobalu a upečeme v troubě vyhřáté na 170 st. C doměkka, cca 1 hodinu. Upečenou řepu necháme chvilku zchladnout, oloupeme a nastrouháme na jemném struhadle. Přidáme k ní jemně pokrájenou cibulku, včetně zelené části a nakrájené okurky. Ochutíme hořčící, solí a pepřem. Důkladně promícháme.

Miriam

Vaření je pro mě koníček a zábava. I když preferuji jídla lehká a moderní, čerpám také z pokladnice našich předků. Bude mi potěšením, pokud některý z receptů od našeho rodinného stolu vyzkoušíte a i u vás také bude Snědeno s chutí 😉

Hodnocení receptu

Tento recept nemá zatím žádné čtenářské recenze, můžete být první.
předchozí
Linguine s hříbkovou omáčkou
další
Maková bublanina se švestkami
předchozí
Linguine s hříbkovou omáčkou
další
Maková bublanina se švestkami

Přidejte svůj komentář