Sdílet Krevety na pánvi se salátem z řapíkatého celeru a jablka Doba vaření: 20 min Oběd Ryby Saláty Večeře Pikantní krevety restované na másle s olivovým olejem, s osvežujícím salátem z řapíkatého celeru, kyselého jablka a remulády. Miriam12.3.2022 Líbí se 0 Více
Sdílet Omáčka Bolognese Doba vaření: 160 min Maso Oběd Omáčky Večeře Italská kuchyně Boloňská omáčka má možná stovky různých způsobů. U nás frčí tahle a prý je nejlepší na světě :P Miriam12.3.2022 Líbí se 0 Více
Sdílet Krevetky v česnekovém másle se salátkem Doba vaření: 15 min Oběd Ryby Saláty Večeře Pikantní krevetky v česnekovém másle se salátkem z okurky a řapíkatého celeru, sypané arašídy. Miriam19.3.2021 Líbí se 1 Více
Sdílet Lasagne s boloňským ragú Maso Oběd Těstoviny Večeře Italská kuchyně Lasagne s boloňským ragú a krémovým bešamelem, s krustou ze strouhaného parmazánu. Miriam8.3.2021 Líbí se 2 Více
Sdílet Zeleninový salát s krevetkami a sýrovými vaflemi Doba vaření: 45 min Oběd Saláty Večeře Výživný salát ze směsi listových salátů, rajčat, avokáda, řapíkatého celeru, vajec a krevetek, se sýrovými vaflemi. Miriam16.2.2021 Líbí se 0 Více
Sdílet Ragú z mletého masa zapečené s bramborovým pyré Doba vaření: 90 min Maso Oběd Večeře Slaný koláč z mletého ragú a bramborovo parmazánové kaše, s rozmarýnou a tymiánem. Miriam6.2.2021 Líbí se 0 Více
Sdílet Salát z řapíkatého celeru s melounem Doba vaření: 20 min Saláty Večeře Osvěžující salát z řapíkatého celeru, jablka a melounu, s vlašskými ořechy, brusinkami a bílým jogurtem. Miriam16.7.2020 Líbí se 2 Více
Sdílet Pastýřský koláč „Shepard’s Pie“ Doba vaření: 95 min Maso Oběd Večeře Pikantní směs z mletého hovězího masa se zeleninou, zapečená pod jemnou bramborovou kaší s parmazánem a čerstvou rozmarýnou. Miriam30.3.2020 Líbí se 3 Více
Sdílet Salát z řapíkatého celeru s hroznovým vínem Doba vaření: 10 min Saláty Neskutečně lahodný a osvěžující salát z řapíkatého celeru, hroznového vína, pistácií, brusinek a zakysané smetany. Miriam17.7.2019 Líbí se 0 Více
Sdílet Polévka z červené čočky a zeleniny Doba vaření: 30 min Oběd Polévky Večeře Jemně kořeněná polévka z červené čočky, řapíkatého celeru a mrkve, s vůní a chutí oregána. Miriam29.3.2019 Líbí se 0 Více