0 0
Salát z řapíkatého celeru s hroznovým vínem

Sdílet na sociální síti:

Nebo můžete zkopírovat a sdílet tuto adresu

Ingredience

Adjust Servings:
200 g zakysaná smetana
6 řapíků řapíkatý celer
1 hrozen bezpeckové hroznové víno bílé
hrst sušené brusinky
solené pistácie
citrónová šťáva

Salát z řapíkatého celeru s hroznovým vínem

Trendy:
  • Snadné a rychlé recepty
  • Vegetariánské
  • Zdravé recepty

Řapíkatý celer obsahuje spoustu vitamínů a minerálů a pomáhá také s hubnutím.

  • 10 min
  • Porcí: 2
  • Snadné

Ingredience

Postup přípravy

Sdílet

Příprava krok za krokem

1
Hotovo

Řapíkatý celer a hroznové víno omyjeme a osušíme. Kuličky vína rozpůlíme, příp. odstraníme pecičky. Řapíky z obou stran odkrojíme a nakrájíme na cca 5 mm proužky. Obojí nasypeme do misky, přidáme brusinky a pistácie, ochutíme citrónovou šťávou a promícháme se zakysankou.

Miriam

Vaření je pro mě koníček a zábava. I když preferuji jídla lehká a moderní, čerpám také z pokladnice našich předků. Bude mi potěšením, pokud některý z receptů od našeho rodinného stolu vyzkoušíte a i u vás také bude Snědeno s chutí ?

předchozí
Avokádová pomazánka
další
Špagety s omáčkou z tomatů a ančoviček
předchozí
Avokádová pomazánka
další
Špagety s omáčkou z tomatů a ančoviček

Přidejte svůj komentář