0 0
Pikantní tuňáková pomazánka

Sdílet na sociální síti:

Nebo můžete zkopírovat a sdílet tuto adresu

Pikantní tuňáková pomazánka

Trendy:
  • Masožrout
  • Snadné a rychlé recepty
  • Zdravé recepty

Pálivost u chilli papriček způsobuje látka kapsaicin.
To, jak moc je paprička pálivá
se měří na Scovilleho stupnici.

  • Porcí: 5
  • Snadné

Ingredience

Postup přípravy

Příprava krok za krokem

1
Hotovo

Uvaříme si vejce natvrdo. Vložíme je do vlažné vody a od doby, kdy se začnou vařit, vaříme 10 minut. Z uvařených vajec slijeme vodu, natlučeme jim skořápku a zchladíme studenou vodou. Když vychladnout, oloupeme je a rozstrouháme do misky.

2
Hotovo

Přidáme tuňákové maso, ze kterého jsme vymačkali olej. Dále přidáme sýr, drobně pokrájenou cibulku a okurku a jemně nastrouhanou mrkev. Osolíme, opepříme a vidličkou rozetřeme. Podáváme s celozrnným pečivem.

Miriam

Vaření je pro mě koníček a zábava. I když preferuji jídla lehká a moderní, čerpám také z pokladnice našich předků. Bude mi potěšením, pokud některý z receptů od našeho rodinného stolu vyzkoušíte a i u vás také bude Snědeno s chutí 😉

předchozí
Tofu na paprice s jasmínovou rýží
další
Křehký koláč s rebarborou a pudinkem

Přidejte svůj komentář