1 0
Celerové řízečky – smažený celer

Sdílet na sociální síti:

Nebo můžete zkopírovat a sdílet tuto adresu

Ingredience

Adjust Servings:
8 plátků celer
4 lžičky hořčice druh dle chuti
1 vejce
1 lžíce mléko
sůl, pepř
strouhanka
hladká mouka
řepkový olej

Uložit tento recept

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Celerové řízečky – smažený celer

Trendy:
  • Maminčiny recepty
  • Snadné a rychlé recepty
  • Vegetariánské

Celer má schopnost rozšiřovat cévy a prokrvovat. V lidovém léčitelství se využívá na zlepšení mužské potence.

  • 40 min
  • Porcí: 4
  • Snadné

Ingredience

Postup přípravy

Sdílet

Příprava krok za krokem

1
Hotovo

Celer omyjeme a odkrojíme oblý kraj, abychom se "dostali" k větším plátkům. Nakrájíme na kolečka silná maximálně 5 milimetrů. Okrájíme kraje. Potřeme hořčicí a tu stranu lehce osolíme a opepříme. Překrájíme na půlky. Vejce rozkvedláme s mlékem a nalijeme do hlubokého talíře. Do dalšího nasypeme hladkou mouku a do dalšího strouhanku. V malé pánvičce rozpálíme vyšší hladinu oleje.

2
Hotovo

Plátky obalíme v trojobalu (hladká mouka, vejce a naposledy strouhanka) a obal přimáčkneme. Smažíme v oleji dozlatova.

Miriam

Vaření je pro mě koníček a zábava. I když preferuji jídla lehká a moderní, čerpám také z pokladnice našich předků. Bude mi potěšením, pokud některý z receptů od našeho rodinného stolu vyzkoušíte a i u vás také bude Snědeno s chutí 😉

Hodnocení receptu

Tento recept nemá zatím žádné čtenářské recenze, můžete být první.
předchozí
Cuketové sushi s arašídovým dipem
další
Kuřecí stehna pečená s citrónem a tymiánem
předchozí
Cuketové sushi s arašídovým dipem
další
Kuřecí stehna pečená s citrónem a tymiánem

Přidejte svůj komentář