Sdílet Omáčka Bolognese Doba vaření: 160 min Maso Oběd Omáčky Večeře Italská kuchyně Boloňská omáčka má možná stovky různých způsobů. U nás frčí tahle a prý je nejlepší na světě :P Miriam12.3.2022 Líbí se 0 Více
Sdílet Bramborový salát Doba vaření: 60 min Oběd Přílohy Večeře Česká kuchyně Klasický bramborový salát s čerstvou zeleninou, kyselými okurkami, majonézou a zakysanou smetanou. Miriam25.11.2021 Líbí se 1 Více
Sdílet Čočka s celerovými škvarečky Doba vaření: 65 min Oběd Večeře Česká kuchyně Čočka na kyselo s celerovými škvarečky, volským okem a zelným salátem. Miriam14.9.2021 Líbí se 1 Více
Sdílet Krůtí vývar s celestýnskými nudlemi Doba vaření: 145 min Oběd Polévky Večeře Jemný vývar z krůtího masa s restovanou zeleninou a celestýnskými nudlemi. Miriam22.7.2021 Líbí se 0 Více
Sdílet Vaječná tlačenka Doba vaření: 60 min Slané mlsání Večeře Česká kuchyně Domácí vaječná tlačenka s vařenou zeleninou, kyselými okurkami, červenou paprikou a majonézou. Miriam10.5.2021 Líbí se 1 Více
Sdílet Vývar z uzeného s kroupami a zeleninou Doba vaření: 175 min. Oběd Polévky Večeře Vývar z uzeného masa s kořenovou zeleninou a ječnými kroupami. Miriam6.4.2021 Líbí se 0 Více
Sdílet Lasagne s boloňským ragú Maso Oběd Těstoviny Večeře Italská kuchyně Lasagne s boloňským ragú a krémovým bešamelem, s krustou ze strouhaného parmazánu. Miriam8.3.2021 Líbí se 2 Více
Sdílet Telecí líčka na víně Doba vaření: 170 min Maso Oběd Francouzská kuchyně Jemná telecí líčka dušená v červeném víně se zeleninou, s bramborovou kaší. Kuba7.3.2021 Líbí se 0 Více
Sdílet Salát Coleslaw Doba vaření: 25 min Saláty Věhlasný salát Coleslav je parádní šťavnatý salát z čerstvého zelí, mrkve, celeru, cibulky, majonézy a trošky zakysané smetany. Kuba23.2.2021 Líbí se 4 Více
Sdílet Ragú z mletého masa zapečené s bramborovým pyré Doba vaření: 90 min Maso Oběd Večeře Slaný koláč z mletého ragú a bramborovo parmazánové kaše, s rozmarýnou a tymiánem. Miriam6.2.2021 Líbí se 0 Více