Sdílet Salát Coleslaw Doba vaření: 25 min Saláty Věhlasný salát Coleslav je parádní šťavnatý salát z čerstvého zelí, mrkve, celeru, cibulky, majonézy a trošky zakysané smetany. Kuba23.2.2021 Líbí se 4 Více
Sdílet Ragú z mletého masa zapečené s bramborovým pyré Doba vaření: 90 min Maso Oběd Večeře Slaný koláč z mletého ragú a bramborovo parmazánové kaše, s rozmarýnou a tymiánem. Miriam6.2.2021 Líbí se 0 Více
Sdílet Jelení ragú s ořechovými knedlíky Doba vaření: 260 min. Maso Oběd Česká kuchyně Exkluzivní ragú z jeleního masa s kořenovou zeleninou, jeřabinami, jalovcem a rozmarýnem, s ořechovými knedlíky. Kuba15.10.2020 Líbí se 0 Více
Sdílet Krémová bramborová polévka Doba vaření: 40 min Oběd Polévky Večeře Česká kuchyně Výtečná krémová bramboračka s houbičkami opečenými na másle. Miriam9.6.2020 Líbí se 1 Více
Sdílet Hamburger s trhaným vepřovým masem Doba vaření: 380 min Maso Oběd Americká kuchyně Miriam17.4.2020 Líbí se 2 Více
Sdílet Canneloni plněné vepřovým masem s rajčatovou a bešamelovou omáčkou Doba vaření: 75 min Maso Oběd Těstoviny Večeře Italská kuchyně Parádní šťavnaté cannelloni s náplní z vepřového masa na způsob bolognese, s bešamelovou omáčkou, zapečené pod sýrovou krustou. Miriam18.3.2020 Líbí se 1 Více
Sdílet Vaječná tlačenka Doba vaření: 70 min Slané mlsání Svačina Večeře Česká kuchyně Tradiční vaječná tlačenka z vařené zeleniny, kyselých okurek, čerstvé kapie, hrášku vajec, majolky a agaru. Miriam6.3.2020 Líbí se 0 Více
Sdílet Smažené řízečky z marinovaného tofu se salátem z kořenové zeleniny Doba vaření: 100 min Oběd Večeře Česká kuchyně Smažené řízečky z marinovaného tofu se salátem z mrkve, petržele, celeru, kedlubny a červené řepy. Miriam24.10.2019 Líbí se 0 Více
Sdílet Zeleninová polévka s drožďovými knedlíčky Doba vaření: 30 min Oběd Polévky Večeře Česká kuchyně Jednoduchá rychlá polévka z kořenové zeleniny s knedlíčky z čerstvého droždí. Miriam14.10.2019 Líbí se 6 Více
Sdílet Houbové koření Houby Jedlé dárky Sušené koření z hub, kořenové zeleniny, celerové nati, soli a mořské řasy Nori pro zvýraznění chuti omáček a polévek. Miriam23.8.2019 Líbí se 3 Více