Sdílet Vichyssoise – pórkový krém Doba vaření: 40 minObědPolévkyVečeře Francouzská kuchyně Jemný krém z pórku s prachem ze sušené šunky a sýrovými chipsy. Miriam29.12.2020 Líbí se 0 Více
Sdílet Palačinky Suzette Doba vaření: 60 minSladké mlsání Francouzská kuchyně Famózní ultrajemné palačinky s pomerančovou omáčkou z karamelu, pomerančové šťávy a kůry a s pomerančovým likérem. Miriam9.6.2019 Líbí se 1 Více
Sdílet Quiche s kadeřávkem Doba vaření: 115 minObědVečeře Francouzská kuchyně Lahodný voňavý koláč z křehkého těsta se smetanovou náplní, s čerstvým kadeřávkem, sušenými rajčaty, kukuřicí a plísňovým sýrem. Miriam17.3.2019 Líbí se 1 Více
Sdílet Paštika z krůtích jater Doba vaření: 75 minJedlé dárkyMasoPomazánky a toustySlané mlsáníVečeře Francouzská kuchyně Báječná domácí paštika z krůtích jater, koňaku, šlehačky a másla, okořeněná tymiánem, muškátovým oříškem a nakládaným zeleným pepřem. Miriam28.11.2018 Líbí se 1 Více
Sdílet Quiche Lorraine – lotrinský slaný koláč Doba vaření: 75 minSlané mlsáníVečeře Francouzská kuchyně Slaný koláč z křehkého špaldového těsta s náplní z cibule, libové slaniny, zakysané smetany, vajec a čedaru, okořeněný provensálskými bylinkami. Miriam25.6.2018 Líbí se 4 Více
Sdílet Tarte – francouzský jablečný koláč Doba vaření: 45 minSladké mlsáníSnídaněSvačina Francouzská kuchyně Francouzský jablečný koláč z listového těsta. Sladký dezert ke kávě s chutí a vůní francouzské pekárny. Michael5.2.2018 Líbí se 3 Více
Sdílet Pravý francouzský toast Doba vaření: 25 minPomazánky a toustySladké mlsáníSnídaněSvačina Francouzská kuchyně Voňavý, vláčný toust pečený na másle, se zakysanou smetanou a čerstvým drobným ovocem. Miriam21.1.2018 Líbí se 2 Více
Sdílet Soufflé Doba vaření: 30 minSladké mlsání Francouzská kuchyně Tradiční francouzský autentický recept na souffle s citrónem z vyšlehaných sladkých bílků a domácí sladké citrónové krémové pasty. Michael19.11.2017 Líbí se 9 Více
Sdílet Paštika z kuřecích jater se zeleným pepřem Doba vaření: 60 minJedlé dárkyPředkrmySlané mlsáníSvačinaVečeře Francouzská kuchyně Teda fakt není nad domácí poctivou paštiku :) Miriam29.9.2017 Líbí se 0 Více
Sdílet Hovězí po burgundsku s bramborovým pyréHoubyMasoObědOmáčky Francouzská kuchyně Příprava "boeuf bourguignon" sice zabere dost času, ale odměnou nám vždy je naprostá harmonie chutí, áááách :) Miriam27.9.2017 Líbí se 0 Více