0 0
Máslo s medvědím česnekem

Sdílet na sociální síti:

Nebo můžete zkopírovat a sdílet tuto adresu

Ingredience

250 g máslo
velký svazek medvědí česnek
dle chuti sůl
čerstvě mletý pepř

Máslo s medvědím česnekem

Trendy:
  • 5 a méně!
  • Bezlepkové recepty
  • Levné a chutné recepty
  • Snadné a rychlé recepty
  • Vegetariánské
  • Zdravé recepty

Medvědí česnek je výborným jarním lomcovákem a životabudičem.

  • 15 min
  • Snadné

Ingredience

Postup přípravy

Příprava krok za krokem

1
Hotovo

Máslo necháme změknout při pokojové teplotě. Listy medvědího česneku opláchneme chladnou vodou a osušíme. Rozmixujeme v mixéru nebo elektrickém sekáčku se solí a pepřem a smícháme s máslem.

2
Hotovo

Po stole si roztáhneme fresh fólii a doprostřed naneseme podlouhlý bochánek másla. Zabalíme jako bonbón a dlaněmi uhladíme. Necháme ztuhnout v lednici.

3
Hotovo

Podáváme s pečivem nebo necháme roztát na horkých bramborech, mase, atd.

Miriam

Vaření je pro mě koníček a zábava. I když preferuji jídla lehká a moderní, čerpám také z pokladnice našich předků. Bude mi potěšením, pokud některý z receptů od našeho rodinného stolu vyzkoušíte a i u vás také bude Snědeno s chutí 😉

předchozí
Krémová cibulačka
další
Vegetariánská nádivka s medvědím česnekem a kopřivami

Přidejte svůj komentář