0 0
Meloun Galia s parmskou šunkou

Sdílet na sociální síti:

Nebo můžete zkopírovat a sdílet tuto adresu

Ingredience

100 g parmská šunka
1 ks meloun Galia nebo Cantaloupe
párátka

Meloun Galia s parmskou šunkou

Trendy:
  • 5 a méně!
  • Bezlepkové recepty
  • Do plavek s chutí
  • Masožrout
  • Snadné a rychlé recepty
  • Zdravé recepty

Je-li meloun zralý, poznáme podle vůně, která je, při pokojové teplotě, cítit těsně u stopky.

  • 20 min
  • Snadné

Ingredience

Postup přípravy

Příprava krok za krokem

1
Hotovo

Meloun omyjeme, rozkrojíme napůl a půlky na měsíčky. Odstraníme semínka a odkrojíme slupku. Dužinu nakrájíme na kousky, které obalíme v plátku parmské šunky a upevníme párátkem.

Miriam

Vaření je pro mě koníček a zábava. I když preferuji jídla lehká a moderní, čerpám také z pokladnice našich předků. Bude mi potěšením, pokud některý z receptů od našeho rodinného stolu vyzkoušíte a i u vás také bude Snědeno s chutí 😉

předchozí
Krémová česnečka z medvědího česneku s arašídy a bagetkou
další
Krůtí medailonky s restovanými brambory

Přidejte svůj komentář