0 0
Americké brambory

Sdílet na sociální síti:

Nebo můžete zkopírovat a sdílet tuto adresu

Americké brambory

Trendy:
  • 5 a méně!
  • Bezlepkové recepty
  • Vegetariánské

Pokud byste si chtěli brambory přisolit, solte až po vytažení z trouby.

  • 50 min
  • Porcí: 3
  • Snadné

Ingredience

Postup přípravy

Sdílet

Příprava krok za krokem

1
Hotovo

Brambory omyjeme kartáčkem a nakrájíme na měsíčky. Namočíme na chvíli do studené vody, aby se vylouhoval přebytečný škrob, vodu následně slijeme a brambory osušíme. Nasypeme do misky, pokapeme olejeme, posypeme kořením a promícháme, aby se veškeré brambory obalily jak olejem, tak kořením. Argentinské koření obsahuje sůl, takže solit nemusíme.

2
Hotovo

Plech vyložíme pečícím papírem a brambory na něj rozvrstvíme. Pečeme v troubě vyhřáté na 190 st. C, dokud se na bramborech nezačnou tvořit zlatavé flíčky.

Kuba

Už jako mrňous jsem se motal mamce v kuchyni. Stál jsem na židli u kuchyňské linky a "radil", co má dát do kastrolu. Ve dvou letech jsem prý tvrdil, že budu "tuchažem" a ve čtyřech upřesnil, že budu "nejlepším kuchařem na světě". Jak to dopadne, to ještě nevím, ale už 2 roky kuchařinu studuju :D

předchozí
Linecké kytičky se špaldovou moukou
další
Zdravá jogurtová snídaně
předchozí
Linecké kytičky se špaldovou moukou
další
Zdravá jogurtová snídaně

Přidejte svůj komentář