0 0
Plněný Hermelín na grilu

Sdílet na sociální síti:

Nebo můžete zkopírovat a sdílet tuto adresu

Plněný Hermelín na grilu

Trendy:
  • Bezlepkové recepty
  • Snadné a rychlé recepty

Pět vlašských ořechů denně je prý bezvadnou prevencí proti řadě zdravotních potíží.

  • 20 min
  • Porcí: 2
  • Snadné

Ingredience

Postup přípravy

Příprava krok za krokem

1
Hotovo

Hermelín podélně rozkrojíme, mírně lžičkou vydlabeme a naplníme rybízovou marmeládou smíchanou s kousky vlašských ořechů a posekané šajvěje. Hermelín zabalíme do pečícího papíru a rozpečeme na grilu cca 15 minut.

2
Hotovo

Recept vytvořen exkluzivně pro Sedlčanský Hermelín.

Miriam

Vaření je pro mě koníček a zábava. I když preferuji jídla lehká a moderní, čerpám také z pokladnice našich předků. Bude mi potěšením, pokud některý z receptů od našeho rodinného stolu vyzkoušíte a i u vás také bude Snědeno s chutí 😉

předchozí
Minicheesecaky s borůvkovým kompotem
další
Chřestové risotto s pancettou

Přidejte svůj komentář