Ingredience
- 6 torttilla celozrnné placky
- 250 g anglická slaninalibová
- 180 g červené fazolekonzervované
- 80 g čedar
- 60 g BBQ omáčka
- 2 rajčata
- pórek zelená část
Postup přípravy
Příprava krok za krokem
1 Hotovo | Dvě velká rajčata spaříme vroucí vodou, oloupeme a nakrájíme na větší kousky. Sýr nastrouháme na hrubém struhadle, konzervované fazole propláchneme a necháme okapat na cedníku. Anglickou slaninu nakrájíme na kostičky, pórek na kousky. |
2 Hotovo | Každou placku nakrojíme nožem od prostředka ke kraji a utvoříme na nich 4 hnízda z náplní. Na první, vlevo dole dáme sýr (z praktických důvodů, až budeme placky překládat, tolik nepadá), pak rajčata politá BBQ omáčkou, na další anglickou slaninu s fazolemi a na poslední pórek. Potom opatrně nadzvedneme část se sýrem a překlopíme přes rajčata. Tento složený kus přeložíme přes část se slaninou a všechny společně přehneme přes část s pórkem. |
3 Hotovo |