0 0
Poskládaná plněná tortilla

Sdílet na sociální síti:

Nebo můžete zkopírovat a sdílet tuto adresu

Ingredience

Adjust Servings:
6 torttilla celozrnné placky
250 g anglická slanina libová
180 g červené fazole konzervované
80 g čedar
60 g BBQ omáčka
2 rajčata
pórek zelená část

Poskládaná plněná tortilla

Náplň zvolte dle vlastní chuti.

  • 45 min
  • Porcí: 3
  • Snadné

Ingredience

Postup přípravy

Příprava krok za krokem

1
Hotovo

Dvě velká rajčata spaříme vroucí vodou, oloupeme a nakrájíme na větší kousky. Sýr nastrouháme na hrubém struhadle, konzervované fazole propláchneme a necháme okapat na cedníku. Anglickou slaninu nakrájíme na kostičky, pórek na kousky.

2
Hotovo

Každou placku nakrojíme nožem od prostředka ke kraji a utvoříme na nich 4 hnízda z náplní. Na první, vlevo dole dáme sýr (z praktických důvodů, až budeme placky překládat, tolik nepadá), pak rajčata politá BBQ omáčkou, na další anglickou slaninu s fazolemi a na poslední pórek. Potom opatrně nadzvedneme část se sýrem a překlopíme přes rajčata. Tento složený kus přeložíme přes část se slaninou a všechny společně přehneme přes část s pórkem.

3
Hotovo

Vložíme do rozpáleného kontaktního grilu nebo toustovače a usmažíme, až se na povrchu utvoří hnědé žebrování.

Miriam

Vaření je pro mě koníček a zábava. I když preferuji jídla lehká a moderní, čerpám také z pokladnice našich předků. Bude mi potěšením, pokud některý z receptů od našeho rodinného stolu vyzkoušíte a i u vás také bude Snědeno s chutí ?

předchozí
Zadělávané kedlubny s mrkví a brambory
další
Jablečný perník s ovesnými vločkami
předchozí
Zadělávané kedlubny s mrkví a brambory
další
Jablečný perník s ovesnými vločkami

Přidejte svůj komentář