0 0
Pražená dýňová semínka

Sdílet na sociální síti:

Nebo můžete zkopírovat a sdílet tuto adresu

Pražená dýňová semínka

Trendy:
  • 5 a méně!
  • Bezlepkové recepty
  • Vegetariánské
  • Zdravé recepty

Dýňová semínka jsou zásobárnou zinku a vitamínu E.

  • 12 min
  • Snadné

Ingredience

Postup přípravy

Sdílet

Příprava krok za krokem

1
Hotovo

Na suchou pánev nasypeme semínka a pražíme na střední teplotě, dokud se nezačnou nafukovat a praskat. Potom k nim kápneme trochu oleje, osolíme a okořeníme. Semínka párkrát prohodíme a ještě chvilku zahříváme, aby se koření spojilo s olejem a všechna semínka se obalila. Hotová můžeme nechat od oleje odsát na ubrousku. Používáme jako zobání místo chipsů anebo k sypání na pomazánky, saláty či polévky.

Miriam

Vaření je pro mě koníček a zábava. I když preferuji jídla lehká a moderní, čerpám také z pokladnice našich předků. Bude mi potěšením, pokud některý z receptů od našeho rodinného stolu vyzkoušíte a i u vás také bude Snědeno s chutí ?

předchozí
Fazole v rajčatové omáčce s vejci
další
Makové crumble řezy s meruňkami
předchozí
Fazole v rajčatové omáčce s vejci
další
Makové crumble řezy s meruňkami

Přidejte svůj komentář