0 0
Škvarková pomazánka

Sdílet na sociální síti:

Nebo můžete zkopírovat a sdílet tuto adresu

Ingredience

Adjust Servings:
250 g měkký tvaroh
200 g škvarky z vepřového sádla
2 lžíce majolka
2 stroužky česnek
2 lžičky plnotučná hořčice
sůl, pepř

Škvarková pomazánka

Trendy:
  • Levné a chutné recepty
  • Masožrout
  • Snadné a rychlé recepty

Škvarky si buď vyškvaříme sami z vepřového sádla anebo koupíme hotové v dobrém řeznictví.

  • 15 minut
  • Porcí: 4
  • Snadné

Ingredience

Postup přípravy

Sdílet

Příprava krok za krokem

1
Hotovo

Škvarky posekáme nadrobno v sekáčku nebo mixéru anebo umeleme. Smícháme s tvarohem, majolkou, prolisovaným česnekem, hořčicí a ochutíme solí a pepřem. Vidličkou pěkně našleháme. Mažeme na dobrý chléb a přikusujeme pořádnou porci čerstvé zeleniny.

Kuba

Už jako mrňous jsem se motal mamce v kuchyni. Stál jsem na židli u kuchyňské linky a "radil", co má dát do kastrolu. Ve dvou letech jsem prý tvrdil, že budu "tuchažem" a ve čtyřech upřesnil, že budu "nejlepším kuchařem na světě". Kuchařina prostě byla můj dětský sen. Kuchařem jsem se vyučil a už 4 roky sbírám zkušenosti z českých provozoven. Nakoukl jsem i pod pokličky rakouského hotelu, ale můj pobyt tam předčasně ukončila koronakrize.

předchozí
Pohanko-jablečná kaše s datlemi
další
Pstruh lososovitý se salátem z černé čočky
předchozí
Pohanko-jablečná kaše s datlemi
další
Pstruh lososovitý se salátem z černé čočky

Přidejte svůj komentář