0 0
Salát z řapíkatého celeru s mozzarellou

Sdílet na sociální síti:

Nebo můžete zkopírovat a sdílet tuto adresu

Ingredience

Adjust Servings:
100 g zakysaná smetana
6 řapíků řapíkatý celer
1 kyselé jablko
1 hrst kešu natural
1 hrst sušené brusinky
1 lžíce agáve sirup
z 0,5 citrónu citrónová šťáva
špetka sůl

Salát z řapíkatého celeru s mozzarellou

Trendy:
  • Bezlepkové recepty
  • Snadné a rychlé recepty
  • Vegetariánské
  • Zdravé recepty

Řapíkatý celer v sobě skrývá víc vitamínu C než citrusy. Navíc působí jako přírodní antibiotikum a afrodiziakum.

  • Porcí: 2
  • Snadné

Ingredience

Postup přípravy

Sdílet

Příprava krok za krokem

1
Hotovo

Celer a jablko omyjeme. Jablko oloupeme a odstraníme semínka. Obojí nakrájíme na malé kousky. Pokapeme citrónovou šťávou a promícháme, aby jablko nezhnědlo. Přisypeme brusinky a pokrájené kešu. Osolíme, pokapeme sirupem a přimícháme smetanu.

Miriam

Vaření je pro mě koníček a zábava. I když preferuji jídla lehká a moderní, čerpám také z pokladnice našich předků. Bude mi potěšením, pokud některý z receptů od našeho rodinného stolu vyzkoušíte a i u vás také bude Snědeno s chutí ?

předchozí
Domácí bramborové gnocchi
další
Zeleninový salát s grilovaným ovčím sýrem
předchozí
Domácí bramborové gnocchi
další
Zeleninový salát s grilovaným ovčím sýrem

Přidejte svůj komentář